Onnenpyörä Megaways

Wheel of Fortune Megaways Slot on IGT-peli, joka täydentää Wheel of Fortune -kolikkopelisarjaa. Antaakseen sinulle uuden viihdetason sarjassa, kehittäjät tekivät yhteistyötä Big Time Gamingin kanssa. Tämä on sisällyttää Megawayn pelimoottori ja tarjota parempia mahdollisuuksia saada palkintoja.

Tämä 6 kiekon Megaways-kolikkopeli on erittäin epävakaa peli, jossa on jopa miljoona voittolinjaa. Sillä on myös 96.46% RTP ja yli 80,150x panos, kun bonuskierros aktivoidaan.

Wheel of Fortune Megaways -kolikkopelin suunnittelu

Wheel of Fortune Megaways Slot perustuu suosittuun peliohjelmaan ”Wheel of Fortune” Amerikassa. Siksi on vaikea olla tunnistamasta peliä yhdellä silmäyksellä. Inspiraatiopelishow’n kaltaisena sillä on ylellinen teema ja melko näyttävä muotoilu, joka täydentää sen palkintoja. Siinä on peliohjelma, joka näyttää studion täynnä kimalletta ja kaikkea hienoa tavaraa 80-luvulla.

Onnenpyörä Megawaysin linna

Vuodesta 1975 lähtien Wheel of Fortune -show on kokenut paljon muutoksia. Tämä Megaways-franchising esittelee uusimman version, joka tuo paljon muutoksia sen ulkonäköön ja pelaamiseen. Toimet tapahtuu sen tavallisella Megaways-ruudukossa, jossa on 6 pyörää. 10 yleistä symbolia on jaettu kahteen luokkaan.

Matalapalkkaiset symbolit ovat A-9 kuninkaallisia, kun taas muut symbolit sisältävät luksusautoja, veneitä, renkaita ja suihkukoneita. Matalapalkkaiset symbolit antavat 0,4–0,7x panoksen voittoyhdistelmästä, jossa on 6 vastaavaa symbolia. Samaan aikaan premium-symbolit ovat arvoltaan 0,9-25x panokset.

Wheel of Fortune Megaway -kolikkopelin ominaisuudet

Koska tässä Wheel of Fortune -pelissä on Megaways-pelimekaanikko, odota pudottavan räjähteitä sen 6 rullaan. Tämä lisäys Wheel of Fortune -sarjaan voi luoda jopa 3 Wild-kiekkoa lisäpalkintoja varten. Kun bonuskierrokset käynnistyvät laajenevia rullia vastaan, Megaways voi kasvaa jopa miljoonaan. Katsotaan, mistä muusta voimme nauttia tässä linnassa.

Villit megastackit

Wild-symbolilla on tärkeä rooli Wheel of Fortune Megawayn linnassa. Tämä korvaa muita yleisiä symboleja ja näkyy vain 2.-5. Kun Wild-symboli laskeutuu kiekoille peruspelin pyörityksen aikana, se voi muuttua villiksi megastackiksi. Wild Megastack täyttää koko pyörän, mikä vastaa 7 Wild-symbolia.

Yhdellä kierroksella voidaan luoda jopa 3 Megastackia useilla palkinnoilla. Palkinto voi kuitenkin olla vielä suurempi ja parempi bonuskierroksen aikana. Jos olet onnekas, Wild Megastacks voi laajentua jopa 10 Wild-symbolilla.

Erityinen expand-ilmaisin

Wild-symbolin ja scatter-symbolin lisäksi toimintaan liittyi toinen symboli. Bonuskierrosten bonuskierroksen aikana on erityinen laajennussymboli, joka voidaan näyttää rullilla. Nämä ovat lisää oransseja Wheel of Fortune -symboleita, jotka huomaat rullilla. Joka kerta, kun jokin näistä erityisistä laajennussymboleista laskeutuu, 2 symbolia korvaa sen.

Näin ollen myös tietyn kelan symbolien kokonaismäärä kasvaa Megaways-väylien määrän lisäämiseksi. Rullia voidaan laajentaa jopa 10 symbolilla bonuskierrosten aikana. Kun pyörät saavuttivat maksimikokonsa, teet toiminnon uudelleen ja käännät onnenpyörän uudelleen.

Wheel of Fortune Megaways RTP, vedonlyönti ja palkinnot

Vedonlyönnissä Wheel of Fortune Megaways Slot hyväksyy vähintään 0,20 £ ja 200 £ per kierros. Tässä pelissä on vakiona 117 649 voittolinjaa, jotka voivat vielä kasvaa bonuskierroksen käynnistämisen jälkeen.

Voit määrittää aloittavat megatiet kääntämällä onnenpyörää bonuskierroskierroksen alussa. Tässä Wheel of Fortune Megaways -kolikkopelissä on jopa 117 649 Megawayta voitettavana peruspelissä. Mutta tämä voi silti kasvaa jopa 1000 000 tavalla bonuskierroksella, mikä teki pelaaminen hauskempaa.

Wheel of Fortune Megaways on erittäin epävakaa kolikkopeli, jossa on jopa 96,46% RTP. Sillä on maksimipotti, joka ylittää 80,150x panoksesi, mutta ei odota sen olevan liian ystävällinen. Kolikkopelit, joiden varianssi on suuri, ovat riskialttiita, mutta palkinnot ovat sen arvoisia, kun aktivoit ominaisuudet.

Päätelmä

Wheel of Fortune Megaways Slot on suoraviivainen peli, joka sisältää upeat grafiikat. Nimensä mukaisesti siinä on Megaways-mekaanikko, mikä teki siitä jännittävämmän ja palkitsevamman. Ei ihme, että ajaton Onnenpyörä on yksi kaupallisesti menestyneistä peleistä nettikasinoilla.

Siinä ei ole tavallisia ryöppyävän kiekon, kertoimien ja mysteerisymboleja. Sen kehittäjät onnistuivat kuitenkin säilyttämään ainutlaatuisen ja jännittävän pelaajille. Sen voitto voi kasvaa ylivoimaiseen määrään, joka on 80 000x panoksesta. Näin ollen Wheel of Fortune Megaways Slot tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen sekä matalapalkka- että korkeapalkkaisille asiakkaille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *